ABB започва обновяване на своите електрически табла MISTRAL. Италианското студио за дизайн имаше тежката задача да обнови техническите спецификации поставени от инженерите от ABB. Те трябва да са с модерни естетически, да удовлетворяват хората които работят и взаимодействат  с тях в домове, офиси и хотели. В допълнение към рационализацията на ABB  идеята е да се създаде красота и изящество съчетани с функционалност на миниатюрни автоматични прекъсвачи, дефектно токови защити и др.

Създадения в Милано System Pro E comfort MISTRAL , рационализиран от Design Group Italia е не само добре изглеждащ. MISTRAL предлага свобода и гъвкавост за монтаж на почти всякакъв вид електроразпределителни системи в промишлени, търговски и жилищни сгради. За създаването на MISTRAL  ABB се обръща към Design Group Italia с близо 50-годишна история и опит в създаването на дизайнерски решения включващи емблематични бар столове,аеродинамични каски, писалката  Tratto  и др. Студиото има дългогодишна и тясна връзка с ABB. Ръководени от нов облик на продуктите Design Group Italia помага за създаването на стандарти за проектиране на Power продукти с цел да се засили тяхната репутация и надежност. Един от продуктите  е въздушния прекъсвач на ABB Emax2 за ниско напрежение с награда от Red Dot Award 2014 Design тази година. От Design Group Italia заявяват, че тези табла ще останат в сградите в продължение на десетилетия и групата им се концентрира върху създаването на нещо модерно и изключително.

От техническа гледна точка предизвикателството е голямо-запазва се дизайна който е почти изравнен с стената, цветовете са внимателно подбрани, а в момента това е водеща тенденция в интериорния дизайн. След консултации с клиенти и дори монтажници ABB се впусна в подобрения на продуктите за повече пространство за окабеляване  и асиметрична конструкция, променлива височина и дълбочина за позициониране на DIN релсите което прави MISTRAL по-лесен и удобен за инсталиране на миниатюрни прекъсвачи, устройства за контрол и въвеждане на нова гама блок терминал за по-добро окабеляване.