Луксозната серия Busch-dynasty® ни потапя в приказка за уют, комфорт и стил. Всеки дом заслужава внимание към малките детайли и красив завършек на дизайна.
Имало едно време… е началото на всяка приказка. За луксозната серия ключове и контакти Busch-dynasty® на АББ в началото също стои една приказка. Вдъхновен от разказваческото майсторство на руските народни приказки дизайнът на серията преплита стилни традиционни елементи и модерна функционалност. Духът на серията преди всичко обаче носи и идеята, че в дома си всеки трябва да изживява своята щастлива лична история.

Приказната естетика, в която се крие прецизното изпълнение на детайлите

Сюжетът на стара руска приказка разказва, че преди много време руски търговец се подготвял за поредното дълго пътуване. От него той искал да се върне с красиви подаръци за трите си дъщери и ги попитал какво биха искали да получат. Най-голямата дъщеря Даря пожелала бижу от чисто злато. Втората дъщеря Анушка поискала на баща си красиво огледало от кристал със седеф и ребърна рамка, което да й донесе вечна младост и красота. Най-малката дъщеря, Алина, сякаш била най-скромна и пожелала само лилавото цвете… което никога не увяхва.

Именно това вълшебно цвете е вдъхновението на серията контакти и ключове Busch-dynasty®. Стилистичният орнамент превръща един банален елемент от дома в уникален интериорен елемент, който носи приказна атмосфера и изискан уют.

Нежните флорални извивки на цветето на Алина омекотяват правите линии на електрическите ключове. Стилизираните листа водят мислено погледа към горната и долната част на ключа, където се намират и разцъфналите цветовете. По този начин деликатно орнаментите насочват вниманието към контактните точки на ключа и съчетават красивото и практичното по съвършен начин.

Красиви цветове, които прилягат на всеки дом

Хармоничните комбинации от цветове и форми на серията Busch-dynasty® придават елегантност и са създадени с мисъл да прилягат перфектно на всеки луксозен дом и стилно интериорно решение на стените. Вдъхновени от вечната елегантност на замъци и кралски дворове, тези ключове се открояват изключително и придават класическа тежест, за да откроят статуса на своя притежател.

Изборът от цветове – бял, златен, антрацит или цвят месинг, възможността да изберете наличието на флоралния мотив, и заедно с висококачествените месингови рамки позволявт съчетаването със стените както като нежно преливане, така и като контрастна комбинация, според вкуса на всеки дизайнер.

Хармоничното съчетание на класическите ключове в бяло и черно от серията с красиво декорирани стени откроява ефекта на масивните орнаменти по стените и доразвиват усещането за прецизна симбиоза между стил и цвят.

Съчетание на класическия стил с модерна технология и функционалност


Домът е мястото, което заслужава най-доброто както като дизайн, така и като практична функционалност. С тази идея в основата си е създадена и серията Busch-dynasty®. Интериорно решение, което е разработено с помощта на международни експерти по интериорен дизайн с дългогодишен опит и много успешни проекти. Освен перфектната форма и лесните за съчетаване цветови комбинации тези ключове съчетават и най-модерната технология от глобалния лидер AББ.

Всеки ключ е изработен като истинско произведение на изкуството – месингът е полиран на ръка, като е обработен прецизно, за да придава своеобразна класическа нотка. Същото внимание е положено и за частта на ключа, изработена от най-добрите материали. Производството на тези ключове отговаря на най-високите световни стандарти за качество, което гарантира устойчивост и дългогодишна употреба без проблеми.

Разгледайте целия каталог тук или се свържете директно с нас.

 

Източник: www.abb-conversations.com