Метална Врата Пожароустойчива

portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio

Метална Врата Пожароустойчива

Противопожарна метална врата

Произвежданите в „Никика 90“ ООД еднокрила стоманена врата представлява комплект от стоманена каса и крило. Всички елементи и укрепващи детайли на вратата са изработени от студено валцована, горещо поцинкована ламарина.
Касата е изработена от поцинкована ламарина като два съединени помежду си с планки профила: лицев с дебелина на ламарината 2 мм и вътрешен с дебелина на ламарината 1,5 мм. Капаци покриват връзката на двата профила. По линията на контакта с крилото на вратата към тях е залепено пожароустойчиво уплътнение. То не позволява при пожар преминаването на дим и продукти на горенето, тъй като при нагряване експандира. Същото уплътнение се поставя и на крилото по вътрешната линия на контакт с касата.
Крилото се състои от две тави изработени от поцинкована ламарина. Допълнителното оребряване между двете тави е извършено с П-образни профила вертикално заварени към тавите. Топло изолацията се осъществява от плътно поставена каменна вата между двете тави. Каменната вата е единственият топло изолационен материал, който едновременно осигурява топло, звуко и пожароизолационна защита на сградата.
Крилото е двустранно покрито с MDF плоскост. Касата и крилото са боядисани с прахово полимерна боя.
Бравата, която стандартно поставяме е с 1 точка на заключване, 3 шипа. Допълнително по желание на клиента може да бъде поставена бронировка на патрона.

НИКИКА-90 ООД